مشاوره حقوقی رایگان - بیرون زدگی دیسک کمر و آسیب نخاع

سلام دوستم کار قالی بافی در خانه برای یک نفر انجام میده و طول چند سال سه تا از مهره های کمرش بیرون زده و به نخاش آسیب وارد شده صاحب کار اونارو بیمه مشاغل کرده می خوام بدانم می تونیم شکایت کنیم برای گرفتن غرامت، اگه راهی هست راهنمایی کنید اقدام کنم

پاسخ ها :

هادی جرفی

جناب آقای هادی جرفی :

اگر بیمه تامین اجتماعی شده باشد و از کار افتاده باشد میتواند مستمری بگیرد مساله طول درمان و مزایا دیگر هم بحث دیگری است