مشاوره حقوقی رایگان - اعمال شدن شرایط

با سلام، اگر در شرایط یک سرویس آنلاین ذکر شده باشد که شرایط با یک عمل خاص مانند امضا کردن بر شخص مصرف کننده اعمال میشوند و اگر فردی بدون امضا کردن تخلفی مربوط به آن سرویس انجام دهد،1-آیا شرایط برایش اعمال میشنود یا خیر؟ و 2-جریمه تخلف شخص را باید با کدام شرایط سنجید؟

پاسخ ها :

هادی جرفی

جناب آقای هادی جرفی :

قوانین خرید خدمات و کالا بصورت اینترنتی آمرانه است مثلا حق انصراف 4 روز برای مشتری غیرقابل تبدیل است