مشاوره حقوقی رایگان - نقض شرایط استفاده

با سلام، اگر طبق شرایط یک سرویس، در صورت تخلف کاربر، شرکت ارائه دهنده آن سرویس حق اعمال مجازات خاصی مانند حذف دسترسی را داشته باشد و یا ذکر کرده باشد که حساب کاربر را حذف میکند اما این کار(ها) را نکند، آیا خود کاربر باید استفاده را متوقف کند یا نیازی نیست؟ (با توجه به اینکه در شرایط ذکر نشده که اگر بعد از تخلف، شرکت اقدامی نکرد، فرد باید این کار را بکند یا خیر)

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

خير نيازى نيست شخص متعهدله ميتواند اينكار را بكند انهم در زمان معين نه اينكه هرزمان دلبخواه