مشاوره حقوقی رایگان - خرید مال مسروقه

سلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم
خودرو بنده به سرقت رفته و پس از دستگیری سارق مشخص می شود که خودرو بنده اوراق شده است و قطعات خودرو از قبیل موتور ماشین و باطری و دینام و غیره به مالخر داده شده است پس از شکایت از مالخر دادگاه او را به حبس محکوم می کند اما نسبت به رد مال انچه را که خریداری نموده تعیین و تکلیف نمی کند
در این خصوص ایا میتوان طرح دعوای حقوقی برای مالخر که اموال را خریداری نموده است انجام داد تا او مجبور به جبران ضرر وزیان ناشی از جرم خود شود

پاسخ ها :

رقیه بدرلو

رقیه بدرلو :

استان :

سلام ،رد مال با شخصی هست که سرقت انجام داده