مشاوره حقوقی رایگان - تبرئه از سرقت

سلام وقت بخیر. یه سوالی ازتون داشتم.
فردی در دادگاه تجدید نظر از 11 فقره سرقت تبرئه میشه و مجازات از 3 سال و 9 ماه حبس، 11 ضربه شلاق و 150 میلیون رد مال به 100 روز حبس و 10 ضربه شلاق کاهش پیدا میکنه.
در دادنامه تجدیدنظر حرفی از رد مال نبردن، آیا با وجود تبرئه شدن باید رد مال بپردازد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر دیگر
دادنامه مربوطه حائز اهمیت است باید به نظر برسد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن دادنامه بررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

جهت اظهار نظر دقیق مطالعه دادنامه بدوی و تجدید نظر ضرورت دارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نسبت به پرونده هایی که برائت صادر شده رد مال نیز تعیین نخواهد داشت.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هر آنچه در دادنامه آمده ملاک است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نیاز است دادنامه بررسی شود در مواردی که تبرئه شده خب سرقت ثابت نشده در قسمتی که ثابت شده رد مال به میزان اثبات شده برقرار است.

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

باسلام
لازم است دادنامه مذکور بررسی شود اما در سرقت اصولاً رد مال نیز وجود دارد مگر اینکه حکم برائت صادر شود که در مورد شما برائت صادر نشده بلکه مجازات تخفیف داده شده است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هر آنچه در رای قطعی آمده است ملاک خواهد بود‌.