مشاوره حقوقی رایگان - رای قاضی به رد مال سرقت شده و خسارات

با سلام دوماه پیش موتورم را در مجتمع محل زندگیم را دزدیدن حال بعداز دو ماه سارقین را دستگیر کردن که با اعتراف خود و پیدا شدن چند قطعه از موتورم که اوراق شده و خیلی از قطعات را فروخته اند حال خواستم بپرسم ایا قاضی رای به رد مال عین موتور سیکلت خودم که صفر کیلومتر بوده و خسارات که بخاطر نداشتن وسیله که به سرقت رفته بود میدهد ایا نیازی به شکایت دبگری در دفاتر قضایی برای رد مال و جبران خسارت هست یا همون شکایت که بعد از دستگیری در کلانتری مکتوب شد کافیست.مممون میشم بنده را راهنمایی فرمائید با تشکر

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام در شکایت سرقت رد مال قید میسود اگر منجر به صدور حکم محکومیت شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر اگر سرقت شکایت کردید به رد مال حکم میشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نیازی به شکایت مجزا نیست ضمن حکم به سرقت حکم به رد مال نیز داده خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام لازم نیست شکایت جدید مطرح نمایید و قاضی حکم به رد
عین مال یا قیمت مال مسروقه را صادر خواهد کرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله قاعدتا باید رای به قیمت مال مسروقه و خسارات وارده بدهد.

‌ماده 667 - در کلیه موارد سرقت و ربودن اموال مذکور در این فصل دادگاه علاوه بر مجازات تعیین شده سارق یا رباینده را به رد عین و در صورت‌فقدان عین به رد مثل یا قیمت مال مسروقه یا ربوده شده و جبران خسارت وارده محکوم خواهد نمود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر سرقت شکایت کردید به رد مال حکم میشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است نیاز به شکوائیه جدیدی نمی‌باشد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حکم به رد مال میدن وقتی عین مال نباشه قیمتش را باید بپردازند فقط پیگیری کن