مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن وکالتنامه و بی اطلاعی و کوتاهی وکیل و توضیح ندادن

درود بر شما ایا وکیل به طور قانونی اجازه این را دارد که وکالت نامه تنظیم نکند؟ با وجود اینکه به موکل هیچ توضیحی نبوده و از قوانین باخبر نبوده و یه مبلغی که به مقدار پنج میلیون تومان هست درخواست کرده و الان هیچ کاغذی در اختیار من نیست که اونجا تمام این مسائل ذکر شده باشد و مبلغ دو نیم میلیون تومان هم واریز کردم ولی الان درخواست اینو دارم که برای باقی پول که میخوام بزنم یه نسخه اصل وکالت‌نامه به من ارائه بده تا داشته باشم. ایا میتونم پول رو نریزم تا ایشون برای من وکالت نامه بده ؟ ایا میتونه ایشون از من شکایتی کنه ؟ در اصل ایشون با این کار مالیات هم ندادن چون وکالتنامه ای تنظیم نشده. می‌خوام قانونی پیش برم کاملا و اینکه میتونه ادعا کنه الان که اگه وکالتنامه تنطیم کردم شما باید مقدار زیاد تری پول بدید؟ کاری که ایشون انجام داد با وجود اینکه غلط خیلی زیاد داره این بود که یک مبایعه نامه بنویسند که نه تنها یه ماه زمان نبرد کمتر از سه الی چهار روز زمان برد
پیشاپیش ممنون

پاسخ ها :

محيا  رضائي

سرکار خانم محيا رضائي :

می توانید باهم قرارداد مالی تنظیم کنید، مدت زمان ربطی به دریافت حق الوکاله و یا ارائه خدمات حقوقی ندارد