مشاوره حقوقی رایگان - خرابی درب ریموت پارکینگ

با سلام
پدر من موقع خروج از پارکینگ، کامل خروج نکردن و درب پارکینگ روی سپر عقب ماشین ما موند و باعث شد گیربکس درب ریموت خراب بشه
حالا سوال من اینه که آیا با توجه به اینکه چند سالی از عمر این تجهیزات گذشته بوده، حالا که خراب شده آیا ما باید هزینه ی قطعه ی نو رو پرداخت کنیم؟ یا اینکه به اندازه ی قطعه ی دست دوم؟ و اگر مجبور خرید قطعه ی نو بشیم تکلیف چی هست؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام اگر شما مسبب خرابی درب شده اید موظف به تعمیر و اصلاح میباشید در غیر اینصورت اگر آپارتمان نشین هستین هزینه مربوطه جز مشاعات و به عهده تمام ساکنین و یا مالکین میباشد