مشاوره حقوقی رایگان - گواهی فوت

سلام وقت بخیر
بنده مادرم 6 ماه پیش فوت کردن و روز خاکسپاری برای انجام مراحل اداری و .... مدارک شناسایی مادرم دست پسرداییم بود بعد از اون روز من مدارک رو خواستم تا برای گواهی فوت اقدام کنم که اول گفتن نمیدونم کجا گذاشتم و .. و الان میگن اصلا دست من نیست ....
سوال من این هست با توجه به اینکه کارت ملی و شناسنامه مادرم دستم نیست چجوری میتونم درخواست گواهی فوت بدم؟

پاسخ ها :

گم شدن شناسنامه متوفی گواهی فوت شناسنامه ثبت احوال