مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری گم شدن شناسنامه شخص متوفی

سلام و عرض ادب : پدر همسر من تقریبا 15 سال پیش فوت کردن امسال بابت کاری که پیش اومده شناسنامه اشو میخوان متاسفانه شناسنامه رو گم کردیم گواهی فوت ایشون هست چطور میتونیم بدون شناسنامه به نتیجه برسیم ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در زمان فوت ، شناسنامه متوفی گرفته خواهد شد و دیگر امکان دسترسی به شناسنامه متوفی ، وجود نخواهد داشت