مشاوره حقوقی رایگان - فعالیت در پست مدیر عاملی شرکت خصوصی

با سلام
کارمند دولت میتواند با گرفتن مرخصی بدون حقوق با شرط تمدید در پست مدیر عاملی یک شرکت خصوصی برای دوره دو ساله فعالیت نماید ؟
در صورت عدم تحقق تمدید مرخصی چه از جانب دولت و چه شخص ، چه مواردی شرکت و شخص مدیر عامل را تهدید میکند ؟
آیا با امکان مرخصی بدون حقوق کد کارمندی شخص لغو میگردد یا خیر ؟ حتما باید بازخرید یا استعفا انجام پذیرد ؟
ممنون میشم حسب مستندات جوابمو بدین و خیلی سریع نیاز به این پاسخ دارم ؟

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. پاسخ به همه سوالات شما در این سامانه امکان پذیر نیست. شما به صورت حضوری بایک وکیل مشورت نمایید.