مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از مزایای ایثارگری

سلام من پدرم سال 59 جهت خدمت در جبهه به صورت احتیاط دعوت شد ایشون سربازیشون در دوره قبل انقلاب گذرونده بودند و موقع جنگ گفته بودند بیاند ولی ایشون الان یک نامه داره که به صورت احتیاط 6 ماه گذرونده یعنی محل خدمتشون تهران و به جهت نیروی پشتیبانی بودند چون فوق دیپلم داشتند واسه پشت جبهه خواستنشون حالا من رسمی هستم و ارگانمون گفته کسانی که پدرشون ایثارگر 6 ماهه هست مدارک بیاره ولی پدرم کارت ایثارگری نداره و فقط همین نامه را داره ایا شامل این مورد ایثارگری میشه یا نه

پاسخ ها :

زهرا  تقی لو

زهرا تقی لو:

استان :

باسلام واحترام
باتوجه به فرمایش جناب عالی بسیاربعیداست که پدرمحترم درردیف ایثارگران تعریف شوند
اماجهت اطمینان می توانیدبه بنیادشهیدشهر خودمراجعه فرمایید