مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از مزایای کارت ایثارگری

من دو سال سابقه جبهه دارم و کارت ایثارگری هم دو سال حضور دائم در جبهه دارم و از هیچ گونه مزایا تاکنون استفاده نکردم چی کار باید بکنم بازنشسته تامین اجتماعی هم هستم با حداقل حقوق

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر حقوق بگیر دولت هستید که دریافت مجدد حقوق با توجه به ایثارگری مکان‌پذیر نیست فقط از امتیازات ایثارگری ‌توانید بهره‌مند شوید مثل هزینه‌های انشعاب وام مسکن و غیره

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
به واحد ایثارگران مراجعه کنید .
موفق باشید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به سایت بنیاد شهید مراجعه نمایید تمام امکانات در آنجا لحاظ شده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق سازمان تأمین اجتماعی پیگیری حضوری نمائید.