مشاوره حقوقی رایگان - ادعای معیوب بودن خودرو

سلام. سمند بدون رنگ مدل 91 رو برج دوازده خریداری کرده و در مبایعه نامه ذکر شد خودرو سالم و فاقد عیب موتور می باشد. برج سه این خودرو را فروخته و در قولنامه تضمین سلامت نگردیده ام پس از گذشت یک ماه خریدار اظهار داشته خودرو معیوب و موتور آن را برای تعمیر فرستاده و کارشناس بدون حضور بنده پس از تعمیر خودرو را معاینه و خسارت را به عهده بنده گذاشته و بنده میدونم که عیب خودرو بنا به استفاده خریدار دچار عیب شده. آیا در مراجع قضایی بنده محکوم شده و باید خسارت بدهم؟ اگر این چنین است تکلیف من با فروشنده اول چه میشود؟

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

اول شما بایدخودروراکارشناسی میکردیدکه نکردیدحالاهم جلب نظرکارشناس کنید که که خودروقبل ازپول خیااارعیب داشته وحتی شده به نظریه سه کارشناس ارجاع دهید.اگرتهرانیدمن درخدرخدرخدرمتم.ظریفی09121022422