مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو

سلام
من ماشین خود را در تاریخ 10-2-99 فروختم به یکی از بنگاه های خرید ماشین و یه قرارداد تک برگی نوشت و من یه کپی از ان را از طرف گرفتم و از من پرسید شرایط ماشین را من گفتم رنگ شدگی دارد روکش و ضبط و باند دارد و کفی نو و بخودت هم همه اینارو چک کن با چند نفر این کار را انجام دادن بعد قرارداد را که نوشت من کپی از ان گرفتم و رفتم مادرم را از منزل اوردم چون سند بنام مادرم بود و بعد خلافی و عوارض را گرفتند و از مبلغ کل کم کردند بعد هم رفتیم محضر و وکالت فروش و وکالت تعویض پلاک تا اخر برج 3-99 را دادیم بعد اینا بعد از 1هفته که ماشین ارزان شد اومد زنگ و پیغام که ماشین ستونش خورده و به ما نگفتی و حالا دارن ایجاد مزاحمت میکنن، حالا به نظر شما من باید چه کار انجام دهم؟؟ با تشکر

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام اگر خودرو معیوب بوده و در قرارداد ذکر نشده خریدار میتواند به استناد ان معامله را فسخ یا مبلغی بعنوان ارش از فروشنده طلب کند که مستلزم طرح دعوی در دادگاه است