مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل اموال

با سلام و احترام.
سال 1396 دادخواست مطالبه اجرت المثل اموال (ایام تصرف ما ترک ( 3 مغازه و 2 دستگاه خانه ) از تاریخ 1391/04/30 لغایت زمان اجرای حکم علی الحساب مقوم) و مطالبه هزینه تأمین و خسارات دادرسی را نموده ام. ولی قاضی پرونده عمداً یا سهواً اجرت المثل که حق قانونی من می باشد، در همان رای اول ( با توجه به این که بنده خواهان بودم در طول مدت جلسه دادگاه طرف خواندگان را گرفته و مدام من را تهدید به بیرون کردن از جلسه دادگاه نمودند و اجازه صحبت نداده و به مستندات که ارائه دادم توجه ای ننموده است) به دلیل عدم واریز مبلغ کارشناسی به استناد ماده 1257 مدنی حکم به بطلان دعوا را صادر نمود و با توجه به عدم تجدید نظر خواهی در زمان 20 روز( چون به مواد قانونی آگاهی نداشتم)، با مشاوره گرفتن از یک وکیل پایه یک و راهنمایی ایشان مجددا به اشتباه در سال 1397 تکرار دادخواست مطالبه اجرت المثل اموال را دادم. در صورتی که در رای اول حکم به بطلان داده بودند و رای دوم نیز طی دادنامه قبلی حکم ماهوی مبنی بر رد دعوا داده است. آیا میتوان مطالبه اجرت المثل از 1391 را مجددا دادخواست داد؟
آیا میتوان از قاضی پرونده به دلیل رای اشتباه شکایت کرد و حکم بطلان را به قرار برگرداند؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، در خواست اعمال ماده477کنیدتا از طریق رئیس قوه اقدام گردد، ضمنا، می توانید، اجرت المثل ایام تصرف، را از زمان قطعیت رای مذکور، تا حالا زا می توانیددادخواست بدهید،