مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن رضایت تصادف

با سلام. تصادف کردم و سواری مقصر شناخته شد. ما همه مراحل قانونی را انجام دادیم کار پزشک قانونی هم تمام شد و دادگاه نامه ترخیص وسایل نقلیه را داد. در کلانتری افسر گفت میتونی به راننده مقصر رضایت بدی چون همه مراحل قانونی را انجام داده برو از بیمه نامه استفاده کن. افسر کلانتری از من رضایتی گرفت که از این تاریخ به بعد مشکلی برای من پیش بیاد در رابطه با تصادف چون پای من شکسته بود. گفت پای راننده مقصر جواب گو نباشید. رضایت دادم بعد از مدتی از دادگاه برای من پیام اومد. اون جا در اجرای احکام یک برگ به من دادن امضاء کردم وقتی پرونده ام رو پیگیری کردم گفتن رضایت بی قید شرط دادی هیچی بهت تعلق نمیگیره. دوباره شکایت کردم ولی پرونده رو بایگانی کردم. چی کار باید کنم که دیه پای شکسته ام رو بگیرم؟ ممنون از راهنمایتون.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

قبل از اعلام رضایت می بايست با مراجعه به وکیل مشورت می کردید. متاسفانه دیگر کاری نمی شود کرد.