مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه دیه تصادف

سلام. من تقریبا 7 ماه پیش کنار جوب نشسته بودم که یک ماشین دنده عقب اومد زد به پام و شکست. سریع قبل از آن که به پلیس اعلام کنیم یا کسی بیاد، من رو سوار ماشین کرد و برد بیمارستان. التماس کرد که تورو خدا نگو تصادف کردی من همه هزینه ها رو میدم. طرف چون آشنا بود منم قبول کردم تو بیمارستان گفتم که موقع پریدن از جوب افتادم بعدا که دید، باید پام عمل بشه و پلاتین میخواد گفت من یک کم دارم بقیشم شما بدید. هر چقدر شد من ماشین رو فروختم میدم. ولی الان میگه من نمیتونم بدم شکایت کن از بیمه بگیر. اگر الان شکایت کنم میتونم دیه رو از بیمه بگیرم؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام با توجه به نبودن گزارش پلیس بعید به نظر میرسد البته تا حدی میتوامید در صورت اعتراف راننده در دادگاه به صدور حکم به نفعتان امیدوار باشید.