مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضا و اثر انگشت

سلام، خسته نباشید.
تقریبا ده ماه پیش رفتیم دادگاه به جرم فروش مال غیر.
یک آقایی از من شکایت کرده که من دو تا واحد آپارتمانی که شش سال پیش با یک قولنامه دستی به او فروخته بودم و تحویل ندادم و الان هم به یکی دیگر فروختم. در حالی که همون دو تا واحد رو بعد از 10 ماه دوباره به خودم فروخت و پولش رو گرفت و تمام شد. زیر همون قولنامه دستی هم نوشتیم که اقاله گردید و طرفین حق و حقوقی ندارند.
الان شاکی دو تا قولنامه با کد رهگیری آورده با امضا و اثر انگشت من ( فروشنده )، خودش ( خریدار ) و دو تا شاهدی که من اصلا تا حالا ندیدمشون و مهر و امضای یک بنگاه.
وقتی دیدم که امضا و اثر انگشت من ذیل همه صفحه ها هست از تعجب داشتم دیوانه میشدم. چون عین روز روشن بود مطمئن بودم که من به غیر از قولنامه دستی ( کلا دو صفحه بود ) هیچ جای دیگری رو امضا نکردم. نه یکی نه دو تا طرف 20 تا صفحه رو کرده بود.
من با خیال راحت فرستادم کارشناسی امضا، چون مطمئن بودم جعل امضا و اثر انگشت ها تایید میشن و طرف باید جواب بده.
در کمال تعجب جناب کارشناس همه امضا و اثر انگشت ها رو تایید کرده که مال خودم هست.
حالا فقط موندم که این طرف امضا و اثر انگشت های من رو از کجا آورده یا به چه شکلی جعل کرده که کارشناس هم متوجه نشد؟ در ضمن دو عدد قولنامه کارشناسی شده؛ متن و توضیحات هیچ کدوم از صفحه ها واضح و خوانا نیستن و همه صفحه ها انگاری خوب کپی گرفته نشدن که کارشناس هم به این مشکل اشاره کرده. نکته خنده دارش اینه که مواردی مثل پلاک ثبتی، آدرس، متراژ، طبقه، مبلغ پرداخت شده خونده میشن و همه امضا و اثر انگشت ها مرتب با خودکار و واضح بدون هیچ مشکلی هستند. از وکلای محترم خواهشمندم اگه راه حلی وجود داره تا مشخص بشه طرف جعل کرده، راهنماییم بکنند ممنون میشم.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
تغییر مشخصات فنی امضا به طوریکه کارشناسان خط و امضا متوجه عدم تعلق امضا به شما نشوند،غیرممکن است.
ممکن است امضا و اثر انگشت شما را ذیل کاغذ سفیدی داشته و متن را بعدا به آن اضافه کرده است که دراینصورت میتوانید به اتهام سواستفاده از سفید امضا از ایشان شکایت کنید.
موفق باشید.