مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضا و اثر انگشت

با سلام.من یه زمین پارسال تهاتر کردم .الان که میخوام بفروشم خریدار کد رهگیری میخواد.من رفتم بنگاه که تلفن کسی باهاش تهاتر کردم رو بگیرم گفت زندانه.به باباش اون آقا زنگ زدم گفت من وکالت تام از پسرم دارم.گفتم کد رهگیری گرفتم برای زمین بیا امضا کن گفت300میلیون بده تا امضا کنم.منم بجاش امضا و اثر انگشت زدم.خریدار منم اصلا به امضا نگا نکرد کد رو استعلام گرفت گفت درسته.حالا در چه صورت برای من مشکل پیش میاد بخاطر امضا و اثر انگشتی که زدم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بنظر اگر معامله و تهاتر صحیح باشد اصولا جای نگرانی نیست برای شما

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما مرتکب جرم جعل شده اید
و در صورت اقامه شکایت مجازات خواهید داشت

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه تهاتر شده باشد مشکلی نخواهد داشت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

جعل امضا و اثر انگشت در هر صورت جرم است است و اگر خریدار متوجه شود میتواند شکایت کند

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر شکایت نمایند شما به اتهام جعل و استفاده از سند مجعول تحت تعقیب قرار خواهید گرفت .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شما اعلام نکنید معمولاً خریدار متوجه موضوع نمی شود.

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

اگه مدارک مکفی دارید که اون زمین رو با تهاتر مالک شدید مشکل خاصی پیش نمیاد چون بعد از معامله و امضای قرارداد مالکیت اون زمین به شما منتقل شده و شما ملک خودتان را فروختید پس به لحاظ قانونی مشکلی نداره. حالا طرف ممکنه بعدا بیاد بگه این قولنامه بنگاهی رو من امضا کردم ولی قولنامه دارای کد رهگیری رو من امضا نکردم و جعلیه. درسته؟خب در اینحالت ادعای ایشون نتیجه نمیده چون با امضای همون قرارداد اول دیگه ملک از مالکیتش خارج شده ولو اینکه دومی هم امضا نکرده باشه. هر جعل امضایی جرم نیست صرف اینکه الف امضای ب رو جعل کنه جرم نیست جعل زمانی معنی داره که از اون جعل ضرری به صاحب امضا برسه یا منفعتی از ایشون سلب بشه.در مورد جعل دو نوع ادعا قابل طرح هست یکی کیفری یکی حقوقی. در این مورد خاص هیچکدوم قابلیت استماع رو نداره.چرا؟چون خواهان باید ذینفع باشه. در این مورد خاص با فرض که طرف ثابت کرد امضایش جعل شده چه نفعی عایدش میشه؟در کیفری هم همینطوره. اونجا هم طرف باید ثابت کنه از این جعل بهش ضرر رسیده. آیا ایشون از جعل متضرر شده؟پس لزومی نداره نگران باشید این مورد خاص اون جعلی که مدنظر قانون هست نیست.در واقع امضای ایشون در اینجا حالت فرمالیته داشته و صورت امضا ملاک بوده نه معنای امضا.باز با همه این تفاسیر بهتره متن قرارداد رو ببینیم

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جعل امضا و اثر انگشت در هر صورت جرم است است و خریدار میتواند شکایت کند

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
هر چند جعل صورت گرفته اما جعل به صحت جرم نیست و مجازات ندارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به هر صورت مرتکب جعل شده‌اید در صورت اطلاع میتواند از شما شکایت کنند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورت شکایت کسی که بجای او امضاء شده

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

این اقدام عواقب زیادی خواهد داشت. البته در صورت پیگیری ان شخص

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک شما بابت اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی جهت ارايه راهکار مناسب حقوقی می باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای این خرید و فروش مشکلی به نظر می آید که به وجود نیاید . شاید در آینده شخصی بخواهد به جرم جعل امضاء از شما شکایتی به عمل آورد .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به نظر شما مرتکب جرم جل شده‌اید و مجازات آن حبس می‌باشد