مشاوره حقوقی رایگان - سلب حضانت فرزند

با سلام و خسته نباشید. من به خاطر یک سری مشکلات که ببرای من پیش آمده بود به خانومم تعهد محضری دادم و حق طلاق و حضانت بچه رو بهش دادم. الان مشکلاتم حل شده ولی خانومم طلاق گرفته. میخواستم بدونم بعد این که فرزندم بشه به هفت سال میتونم بچه رو پیش خودم بیارم وحضانتش رو پس بگیرم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چنانچه در وکالت محضری که به همسرتان داده اید و بر مبنای آن رای دادگاه هم صادر شده ، حق تعیین تکلیف در خصوص حضانت هم به وی داده باشید، خیر. با رسیدن به 7 سالگی نمی توانید سال حضانت مادر را بخواهید. تا اینکه فرزند خودش بزرگ و بالغ شود تا از سن حضانت خارج شود.