مشاوره حقوقی رایگان - سلب حضانت فرزند دختر

با سلام
همسر بنده چندی پیش بدون اطلاع قبلی اقدام جهت دریافت مهریه و استرداد جهیزیه و همچنین طلاق نمودند
دختر 12ساله ای دارم که خانم حسابی مغزشو شستشو داده تا با ایشان زندگی کند ولی خانمم پرونده پزشکی بستری جهت شرب خمر دارد و قبلا روابط نامشروع داشته است که بنده به دلیل از هم نپاشیدن زندگی و تباه شدن دخترم ایشان را بخشیدم
حال سوالم این است که آیا میتوانم با عنوان کردن بستری شدنش در بیمارستان جهت شرب خمر و رابطه نامشروع حضانت دخترم را خودم بر عهده بگیرم
ممنون

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛ در ماده 170 قانون مدنی در خصوص سلب حضانت فرزند از مادر تعیین تکلیف شده است صرفنظر از اینکه سن دختر گلتون بیشتر از 7 سال که پایان سن حضانت با مادر تلقی می شود یعنی در این سن حضانت دخترتون با خودتون هست البته دلایلی چون ارتباط نامشورع یا استفاده از مشروبات الکی که عنوان داشته اید بمصلحت طفل برای نگهداری فرزند توسط مادر نمی باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دختر 12 ساله خودش می تواند تصمیم بگیرد که پیش چه کسی زندگی کند .

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دختر 12ساله استقلال دارد و خود میتواند تصمیم بگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چون فرزندتان به سن بلوغ رسیده خودش در این خصوص حق انتخاب دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادگاه دادخواست شما را نمی‌پذیرد چون دختر شما از سن حضانت خارج شده و باید خودش تصمیم بگیرد با چه کسی زندگی کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حضانت فرزند شما تا 7 سالگی با مادر است و بعد از ان با شماست تا وقتی که دختر به سن قانونی رسید و ان وقت خودش تصمیم میگیرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر همسر شما سو اخلاق داشته باشد میتواند از مصادیق سلب حضانت تلقی گرددالبته باید متذکر شد که دختر شما که 12سال سن دارد از تحت حضانت خارج است ومیتواند خود تشخیص دهد با چه کسی زندکی نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حضانت‌ تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است
دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد
در مورد شما دختر از حضانت خارج شده است و خود تصمیم می‌گیرد نزد چه کسی زندگی کند

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام دختر در این سن خودش تصمیم خواهد گرفت

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دختر شما از حضانت خارج است و خودش می تواند تصمیم بگیرد نزد چه کسی زندگی کند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام حضانت تا 7سالگی با مادر می‌باشدفرزند 12 ساله خودش تصمیم میگیرد که با چه کسی زندگی کند