مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

سلام. 4سال پیش متوجه خیانت خانومم شدم که از ابتدای زندگی خیانت میکرده وبا درخواست خودش طلاق گرفتیم. حضانت فرزندم را به او دادم چون زندان بودم. حالا میخواهم حضانت را پس بگیرم چون فرزندم را همراه خودش می‌برد. آیا میتوانم پرینت تماس هایش را با حکم دادگاه بگیرم تا ثابت کنم صلاحیت نگهداری فرزند را ندارد؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

فرزند شما دختر است یا پسر؟ چون در حضانت موثر است. اگر در سن حضانت باشد فقط می توانید دادخواست بدهید و دادگاه خانواده پرینت از تلفن نمی گیرد برای شکایت کیفری هم مه شما ذی نفغ در طرح شکایت نمی باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید عدم صلاحیت وی را اثبات کنید و دادخواست سلب حضانت بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر دشوار است مگر دلایل محکمه پسند ارائه نمائید
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست سلب حضانت بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق قاضی درخواست استعلام کنید در کنار سایر ادله

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر مداری که دارید برای اثبات ادعا می توانید حضانت فرزند تان را از وی سلب کنید. اما قانونا حضانت فرزند تا هفت سال با مادر است و پس از ان حق و تکلیف پدر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما میتوانید برای سلب حضانت شکایت نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با اثبات عدم صلاحیت ایشان میتوانید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

اثبات عدم صلاحیت مادر مشکل است پیشنهاد می شود از کمک وکیل دادگستری بهره ببرید
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع اژ ابعادمختلف نیازمند بررسی واخذ توضیحات شما می باشد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بايد مستدل و مستند شكايت نماييد و در ضمن صلاحيت خود را نيز بر مرجع محترم قضايي اثبات نماييد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی شما می توانید دادخواست سلب حضانت همسرتان را تنظیم کنید لیکن برای اثبات مشکلات اخلاقی همسرتان که در تربیت فرزند مشترک تان نیز تاثیر گذار است می بایست دلایل مثبت ادعای خودتان را بتوانید ارائه نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر دلایل محکمه پسندی داشته باشید میتوانید دادخواست سلب حضانت را مطرح نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام با توجه به حساسیت موضوع مشاوره قبلی نیاز است

مهدی عابدمسرورخواه

جناب آقای مهدی عابدمسرورخواه :

درود
می توانید دادخواست سلب حضانت بدهید لکن موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود خیر دادگاه پرینت تماس ها را نمیگیرد دعوی سلب حضانت را با اثبات عدم صلاحیت ایشان مطرح نمایید.

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
بله در صورت اثبات عدم صلاحیت اخلاقی زوجه میتوانید نسبت به استرداد طفل اقدام نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اثبات مطالب فوق به نظرمشکل است و پرینت تماس ها به تنهایی عدم صلاحیت یک مادر را اثبات نمیکند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سلام بعید است که دادگاه دستور پرینت حساب را بدهد چون به این کار میگن تحصیل دلیل و تحصیل دلیل برای پرونده های حقوقی و جرایم بر ضد عفت عمومی ممنوع است شما خودتان باید دلیل را بدست اورید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با اقامه دلایل کافی دادخواست سلب حضانت بدهید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام اگر بتوانید عدم صلاحیت ایشان را ثابت کنید بله امکان پذیر ه