مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه قرض داده شده

با سلام. شخصی ملکی را رهن کرده مثلا به قیمت 100 میلیون و همچنین علاوه بر آن 100 میلیون هم به مرتهن قرض داده. حال شخص راهن میخواهد کل 200 میلیون را بگیرد تا از ملک خروج کند. آیا میتواند مصالحه کند و مبلغ قرض داده شده را هم قید کند؟ به طوری که هر دو را پوشش دهد.

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام در مصالحه مفاد قرارداد با توافق طرفین هست.

ناهيد  بهمن پور

سرکار خانم ناهيد بهمن پور :

بله باید سعی کند که از طرفی که به وی بدهکار است کل مبلغ را رسید بگیر د البته اگر در اجاره نامه مبلغ رهن قید شده خود اجاره نامه نسبت به 100 میلیون رهن مدرک هست ولی اگر 100 میلیون تومان قرض در جایی ثبت نشده و مدرکی نداری بهتر است نسبت به آن نیز رسیدی از طرف مقابل بگیری فقط دقت داشته باشید که قید کنید 100 میلیون غیر از مبلغ رهن است و و در مجموع 200 میلیون به وی داده اید