مشاوره حقوقی رایگان - دیه حادثه حین کار

سلام، خسته نباشید. من مدت یک ماه در شرکت ریخته گری کار میکردم و زیر نظر پیمان کار بودیم. موقع کار به کارفرما اعلام کردم که دستگاه نیاز به رسیدگی فنی داره و از من خواستن همون طوری کار کنم تا فنی بیاد که دچار حادثه شدم. انگشت اشاره دست راستم رفت زیر سنگ ستونی و گوشتش رفت و استخون دو بند انگشت افتاد بیرون. عمل ترمیمی گرافت انجام شد و از پهلوی من گوشت و پوست برداشتن گذاشتن روی انگشتم و الان انگشت من اصلا تا نمیشه و نمیتونم بنویسم یا درست کار کنم. همون روز حادثه برای من بیمه ریختن. بازرس بیمه در بیمارستان گفت چون یک ماه کار کردی شکایت کنی به جایی نمیرسه. خواستم بپرسم از شما عزیزان واقعا نمیتونم شکایت کنم و فایده ای ندارد شکایت کردن؟ آیا به من دیه تعلق میگیره؟

پاسخ ها :

رضا  رجبي

جناب آقای رضا رجبي :

قطعاً امکان شکایت دارید ولی موضوع به کارشناسی ارجاع میشود و هر مقدار کارشناس ، کارفرما را مقصر تشخیص دهد به همان میزان مشمول دیه خواهید بود .