مشاوره حقوقی رایگان - مصداق جانبازی در بنیاد شهید

با سلام و خسته نباشید خدمت شما.
من بسیجی فعالی هستم که درسال 94 در حین رزمایش سپاه به دلیل وزش باد بسیار شدید و ناگهانی و برخورد میله ی چادر صحرایی باعث پارگی و جراحات عمیق و آسیب بسیار شدید که منجر بستری و طول درمان چندین ماهه شدم. ،بدین منظور کمیسیون 134 و 135 سپاه برای من تشکیل و در کمیسیون 135 مطابق ماده 121 و تبصره/بند ح ماده/مواد 120 قانون استخدامی سپاه جانبازی من محرز شد...حال برای تعیین درصد جانبازی مدارک بنده شامل (گواهی مجروهیت از یگان اعزام کننده (سپاه)،رای کمیسیون ,مدارک درمانی هم زمان با مجروحیت مانند بستری در بیمارستان سپاه ،طول درمان و...)به بنیاد شهید و امور ایثارگران استان فرستاده شد،بنیاد استان پرونده را به مرکز و مرکز نیز آن را به ستاد مشترک فرستاد.
اما متاسفانه ستاد بعد از 3 سال رای به عدم تایید جانبازی من در بنیاد و درنتیجه عدم پذیرش بنده به دلیل" علت حادثه که سوانح مانور است" داد
این که چطور علت حادثه که به روشنی در قوانین نیروهای مسلح عنوان شده و بنده با توجه به همین شرایط در سپاه رای به جانبازی میاورم در بنیاد مورد ابهام قرار میگرد این تناقص خود جای سوال است!!!!!!!
اما بنده
خواهشمندم توضیح دهید که با توج به توضیحات بالا ،آیا با این رای تضییع حقی صورت گرفته است?! و(((( اگر بنده صلاحیت پذیرش را دارم))))،با استناد به کدام ماده و قانون میتوانم اعتراض یا به رای صادره به دیوان عدالت شکایت کنم که به نتیجه بخش باشد و نتیجه معکوس ندهد?
تحمل این وضیعت برای من جوان بسیار طاقت فرساست..باتشکر

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بنیادشهید به دلایلی جانبازی راقبول نمی کند