مشاوره حقوقی رایگان - تصرف زمین توسط شهرداری

با سلام. من در سال 74 زمینی کشاورزی در لاهیجان خریداری کردم. سال 83 با وکالت دادن به پدرم سند گرفتیم و متوجه شدم زمین در حریم شهری قرار دارد ولی وقتی از شهرداری به ما گفتن بیاید و نقشه ی زمین رو بیارید و گفتن نصف زمین شما برای ابناد کمربندی از زمین اصلی کسر میشه یعنی از 1200 متر زمین 600 متر را از نقشه کسر کردند و ارجاع دادن به اداره ی ثبت املاک مابقی زمین هم به ما گفتن حق هیچ کاری ندارید چون کاربری اداری و انتظامی خورده. سوال اینجاست من چرا زمین رو خریده بودم با حقوق کارمندی که یک سرمایه بشه برای بچه هایم الان تقریبا 25 سال زمین را خریدم و هیچ کمربندی زده نشده هر بار که مراجعه میکنم شهرداری میگن دلال هست ازتون میخره من از شهرداری و شورای شهر لاهیجان شکایت دارم. احساس میکنم کلاهبردار هستند و من که فقط تنها سرمایه ام اون زمین هست رو میخوان یک جور از دستم در بیارن. تو رو خدا من رو راهنمایی کنید. من چطور میتونم به حقم برسم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شهرداری ( و اداره راه ) مکلف است مقدار 600 متر که از زمین شما را گرفته ، طبق قیمت کارشناسی روز پول آن را به شما بپردازد و بابت باقیمانده زمین هم درخواست تغییر کاربری به شهرداری بدهید تا..

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

برادرزمین شما کارحقوقی زیادداره درمورداین زمینهاکلاهبرداری زیاد میشه اگرمیخواهیدکارتون انجام بشه فقط بایددفتربیادباتمام اسنادومدارکتادقیق مطالعه بشه.ظریفی09121022422