مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک توسط پدر محجور

سلام، خسته نباشید. پدر من یک زمین داشت و یک سال از عمرش رو کلا نمیتونست از تخت پایین بیاد. الان دو تا از برادر های من میگن که پدر، زمین رو در همون یک سال به نام ما زده؟ میخواستم بپرسم که آیا در خونه میشه سند زد یا در دوران مریضی که آدم شاید هوشیاری کامل نداشته باشد؟ این سند زدن قانونی هست؟ چند نفر شاهد نیاز دارد؟ ممنون میشم سریع جواب بدید.

پاسخ ها :

انتقال ملک توسط پدر محجور انتقال اموال در زمان محجوریت سند زدن ملک محجوریت پدر