مشاوره حقوقی رایگان - املاک

باسلام وتبریک سال نو. سوالم راجب به ملک مسکونی پدرم هستش که پدرم درقید حیات هستش وپارسال ملک:خانه ومحوطه، رابه یکی از برادرها داده است. برادر بزرگ هم برای برادرم امضا داده،. حالا برادر دیگرم شکایت کرده که پدرمون پارکینسون داره وحق امضا نداره. ایا برادر شاکی میتواند ملک را از برادرم پس بگیرد؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر ثابت شود محجور و سفیه است و دخالت در اموالش عاقلانه نیست ، بله. این موضوع را پزشکی قانونی باید تایید کند.