مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست رفع تصرف ملک

با عرض سلام. ما یک زمین ارثی از 80 سال پیش داشته ایم. به دلیل خشکسالی چندین سال کشت نکرده ایم. اکنون فردی با ادعای داشتن پلاک زمان رضا شاه میخواهد آن را غصب کند. برای اثبات مالکیت به دادگاه مراجعه کرده ایم ولی هنگام صدور رای قاضی پرونده که با بررسی ها میدانست حق با ما هست، گفت: پرونده خود را مسترد کنید و من رای را صادر نمیکنم،چون الان به نفع شما هست ولیکن در واخواهی فرد و ارجاع پرونده به استان به نفع وی رای خواهند داد. البته لازم به ذکر است پلاک مربوط به پدربزرگ مادری ایشان بود. قاضی پرونده از ما خواستند مجددا دادخواست رفع تصرف بدهیم با طلب گواهی شهود چون پلاک آن ها مشاعی می باشد. ایشان دنبال اثبات مالکیت بروند از این طریق ما راحت تر به حقمان خواهیم رسید. آیا راهنمایی قاضی به نفع ما خواهد بود؟ لطفا راهنمایی فرمایید. با تشکر.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام سوال شما واضح نیست برای دادن توضیح بیشتر و مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

دوست عزیزبرای راهنمایی ومشاوره بانوشته نمیتوان جواب دادلطفابامدارک وتوضیحات به دفتربیایید.ظریفی09121022422