مشاوره حقوقی رایگان - ثابت کردن مالکیت زمین کشاورزی واگذاری

مستاجر ان را 5ماه دیرتحویل داده نتوانسته ام کشت پاییزه انجام دهم..چگونه دردادگاه می توانم برای گرفتن اجرت المثل ایام تصرف ازمستاجرمالکیت خودراثابت کنم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با جلب نظر کارشناس دادخواست اجرت المثل ایام تصرف بدهید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
طبق مفاد قرارداد و استشهادیه محلی

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت ارائه قرارداد فی مابین خود با مستاجر و عدم تحویل به موقع عین مستاجره میتوانید مطالبه خسارت را علیه مستاجر مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا با شهادت شهود و سبق تصرف و سایر ادله موجود مالکیت خود را اثبات نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما سند مالکیت یا مبایعه نامه داشته ‌باشد می توانید دادخواست مطالبه اجرت المثل ایام تصرف را مطرح نمایید و

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با ارائه مستندات از جمله اظهارنامه اجرت المثل ایام تصرف را مطالبه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس قرارداد و یا شهود احتمالی دادخواست اجرت المثل ایام تصرف دهید با احتساب خسارات تاخیر روزانه لغایت اجرای حکم. اگر سوالی بود تماس بگیرید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام باید دلایلی در این خصوص داشته باشید طاعات به نظر کارشناسی اجرت المثل مطالبه شود