مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت زمین

باسلام - حدود 3 سال پیش 215 متر زمین باغی را در شهرستان بصورت رسمی ( از بنگاه با کد رهگیری )خریداری کردم سپس اقدام به تغییر کاربری دادم یعنی از باغی به مسکونی - درخواست پروانه ساخت دادم و مجوز ساخت از بنیاد مسکن تقریبا دو سال پیش اخذ نمودم الان هم ستون و دیوارها را چیدم و وام روستایی تا پایان ماه بخشی از آن واریز می شود . ( در حال ساخت می باشند ) درخواست آب و برق دادم , آب وصل شد الان قرار هست پس از بازدید اداره برق , کنتور برق نصب شود . تمام قولنامه های قبلی که دهیار تأیید کرده را دارم ( 2 نفر نقل و انتقال شده با کد رهگیری ) دیروز شخصی تماس گرفته ( پسر آن مرحومه ) که 900 متر زمین برای مادرش بوده سال 82 مادر به پدرم انتقال داده ضمنا مادر خانواده علاوه بر اختیار زمین به همسر برگ جداگانه این انتقال را با حضور چند شاهد تایید و همچنین صحت و سلامت خود را نیز اعلام کرده است و پدر ایشان که الان در قید حیات می باشد تفکیک کرده و فروخته ( بصورت قولنامه و کد رهگیری ) , مادر مادر مرحومه , شکایت کرده و آنها را محکوم کرده که مرحومه نباید زمین را 20سال پیش واگذار می کرد ( اظهارات ایشان که این ادعا از سوی دادگاه ثابت شده است ) به بنده تأکید می کند که بنده و سایر مالکین دیگر زمین ( 900 متر تفکیک شده بین 3 نفر ) می باید به شعبه فلان دادگاه برویم و درخواست ,دادخواست دهیم که مالک زمین می باشیم.از آنجائیکه زمین از شخص دیگری خریداری گردید طرف مقابل ما ایشان نمی باشد و فروشنده زمین ما از همسر مرحومه خریداری نموده است سئوال اینجاست با توجه به خرید قولنامه ای و تغییر کاربری ( باغی به مسکونی ) همچنین در حال ساخت اولا باید اقدامی از سوی اینجانب انجام شود که پسر مرحومه به بنده اعلام کرده که درخواست دادخواست بدهم( به چه دلیل ؟ ) یا دعوای خانوادگی می باشد ( فروش مال به غیر که بین خودشان مطرح است ) می خواهند ما را نیز درگیر کنند یا هم دست شدن و می خواهند زمین را تصرف کنند . اگر راهنمایی بفرمایید بسیار سپاسگزاریم .

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به اظهارات شما جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد....

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم باید عارض شد که پرونده های مسائل ملکی به این‌ شکل جلو نمیره که صرف یک سوال و جواب کوتاه باعث شود شما به جواب دست پیدا کنید و راهگشا باشد به این دليل که بخش های حقوقی گسترده و همراه با پیچیدگی های خاصی است چه بسا اشتباه در خود عنوان خواسته که در ستون دادخواست قید میکنید یا دفاعیات به ضرر افرادی که در پرونده حضور دارند تمام شود . باید بررسی موردی و سنجیده ای از اوضاع و احوال پرونده باید صورت گیرد اینکه چگونه طرح دعوی شود و دلایل آن چه باشد و بر چه مواد قانونی استناد شود دارای اهمیت است چرا که باید مستدل باشد و حائز اهمیت است که بدانید اگر به درستی دادخواست طرح نشود مطمئن باشید در اولین مرحله رسیدگی رد شده و همچنین ممکن است شرایط شکلی آن درست باشد و اسم دادخواست را بتوان روی آن گذاشت ولی به صلاح نباشد که این نوع دادخواست با این کیفیت و این دلایل به شعبه قضایی ارسال شود که این از وظایف وکیل است که این مصلحت را تشخیص دهد . اگر هم که پرونده در جریان باشد باید مطالعه پرونده در شعبه حقوقی صورت گیرد که وکیل از جزئیات پرونده باخبر شود و دفاعیات مناسب و کاملی انجام دهد .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیلی توضیح دادید اما چند صفحه دیگر هم توضیح دهید بی فایده است چون وکیل تا مدارک شما را مطالعه نکند نمی تواند درست مشورت ارایه دهد پس بهتر است از طریق مشاوره تلفنی یا حضوری دادراه وقت مشاوره بگیرید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

با سلام
کاربر گرامی اظهارنظر دقیق نیازمند برسی اوراق مربوطه و مطالعه پرونده مذبور توسط پسر مرحومه می باشد تا بتوان راهنمایی مثمر ثمری ارائه نمود
از طریق مشاوره حضوری اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی مدارک و مستندات شما دارد تا با گفتگوی متقابل اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به اخذ توضیحات بیشتر هست جهت راهنمایی و مشاوره تماس بگیرید