مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو به دلیل شرب خمر

با سلام. از من بعد تصادف ( البته جزئی ) پلیس راهور تست الکل گرفت و من چون آبجو خورده بودم، تست الکل مثبت شد و من رو بردن کلانتری و اون جا هم انگشت زدم. بعد گواهینامه را 6 ماه توقیف کردن و ماشین هم بردن پارکینگ و گفتن که برای تو یک پیامک میاد یا برو سامانه ثنا که خبری از پیامک نشد. من دوباره رفتم کلانتری گفتن که بایستی بروم دادسرا ارشاد.
رفتم اون جا که به من گفتن یک وثیقه 25 میلیونی یا میتونی به جای وثیقه پول بزاری. البته به قاضی گفتم که اسپری الکل زدم چون فکر میکردم با کسی که کرونا دارد در یک محیط بودیم.
در ضمن بار اولم هست و سابقه کیفری ندارم. در ضمن پلیس راهور 400 هزار تومان سر صحنه تصادف جریمه کرد و الان ماشین هم 21 روز بیشتر هست که در پارکینگ هست.
چرا وثیقه 25 میلیونی میخوان ؟ اگر دوباره رفتم چی بگم؟
ممنون میشم اگر راهنمایی کنید .

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
اگر پرونده به پروسه رسیدگی قضایی برسد ،با انکار شرب خمر در دادگاه رای بر برائت شما صادر و اعلام خواهد شد.
اما بر اساس دستورالعمل جدیدی که درحال اجرا است ،ابتدا باید در یکسری کلاسها و آموزش‌ها شرکت کنید تا خودروی شما رفع توقیف شود.
وثیقه برای تضمین حضور شما در جلسات دادگاه و دسترسی به شما برای اجرای حکم احتمالی اخذ میگردد.
موفق باشید