مشاوره حقوقی رایگان - شرب خمر در حین رانندگی و نداشتن گواهینامه

با عرض سلام ماشین به دلیل شرب خمر گرفتن تست الکل هم مثبت بود و ماشینو بردن پارکینگ خودمم که بردن با دستبند کلانتری اونجا صاحاب ماشین که مادرم باشن اومدن و بعد یه ساعت از کلانتری اومدیم بیرون و گفتم ابلاغیه میاد به شمارت که کی بری دادسرا واسه اینکه به پروندت رسیدگی بشه ولی هیچ چیزی در مورد ماشین نگفتن فقط گفتن 21 رو میره پارکینگ الان برای رفع توقیف ماشین چیکار کنم دقیقا با تشکر از شما

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از تشکیل پرونده در دادسرا باید درخواست رفع توقیف از پارکینگ دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از اینکه پرونده در دادسرا ثبت شده می توانید درخواست رفع توقیف بدهید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بعد از اینکه پرونده در دادسرا به ثبت رسید مالک‌ خودرو برای رفع توقیفی اقدام کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مادر شما میتواند به شعبه مراجعه نماید و درخواست رفع مسدودی را داشته باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مالک خودرو باید به مرجع قضایی درخواست رفع توقیف خودرو را نماید و خودرو رفع توقیف خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به مرجع دستور دهنده مراجعه کنید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

به شعبه مراجعه درخواست رفع
توقیفی بد هید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق مرجع قضایی رسیدگی کننده پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

رفع توقیف بعد از جلسه دادسرا با دستور بازپرس یا دادیار امکان پذیر است پس از اینکه محرز شد ماشین برای جرم به کار نمیرفته است

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

بعد از اینکه پرونده در دادسرا ثبت شده می توانید درخواست رفع توقیف بدهید.

محسن سلمان زاده

جناب آقای محسن سلمان زاده :

سلام به قاضی مربوطه مراجعه درخواست رفع توقیف خودرو بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مادر شما باید به مرجع قضایی درخواست رفع توقیف خودرو را نماید و خودرو رفع توقیف خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به علت اینکه ماشین شما بدون هیچ موجب حکم مرجع قضایی در پارکینگ به سر می‌برد، علی‌القاعده می‌توانید نسبت به ترخیص خودرو توسط مالک ماشین اقدام کنید و ماشین را آزاد کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مادرتان برای رفع توقیف باید اقدام کند نه شما

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
از دادسرای مربوطه کارهای رفع توقیف را پیگیری نمایید

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام
پس از تشکیل پرونده در دادسرا ؛ مالک خودرو درخواست رفع توقیف بدهند

سعیده سالاری

سرکار خانم سعیده سالاری :

با سلام
مالک خودرو از دادسرا درخواست رفع توقیف خودرو را بخواهد.