مشاوره حقوقی رایگان - اجرای ثبت چک

در اجرای ثبت چک اینکه می گویند 5 درصد از مبلغ چک را دارنده باید به اجرای ثبت بپردازد، چه مالی از شخص بدهکار یافت شود و چه نشود باید بپردازد؟ و ایا از همان ابتدا باید بپردازد؟ درخواست نامه ای که به اجرای ثبت داده می شود، خود ثبت استعلام اموال و حساب بانکی را می گیرد؟ یا خودمان باید شماره حساب و ... بدهیم؟
لطفا هر دو سوالم را پاسخ دهید.

پاسخ ها :

محسن فاروقی

جناب آقای محسن فاروقی :

سلام
عرف مسلم دوایر اجرای ثبت بدین منوال است که ابتدا مبلغی دریافت نمیکنن و بعد از توقیف و فروش اموال بدهکار از قیمت مال یا حساب وی برداشت میگردد
در صورتی که مالی توقیف نگردد اداره ثبت حق دریافت مبلغی را ندارد
در مورد اموال ثبتی غیرمنقول خود اداره ثبت راسا استعلام میگیرد ولی در مورد حسابهای بانکی یا اموال منقول مثل اتومبیل بایستی شما مشخصات ارائه کرده و درخواست توقیف کنید
شاد و پیروز باشید