مشاوره حقوقی رایگان - نحوه وصول چک از طریق اجرای ثبت

باسلام می خواستم بدانم اگر برای چک برگشتی از طریق اجرای ثبت اقدام کردیم و معلوم شد آن شخص مالی ندارد آیا می توانیم از طریق مراجع قضائی برای حکم کیفری اقدام نمود؟ ضمنا ایا هزینه و سپرده و بوروکراسی اداری و.... اجرای ثبت بیشتر است یا مراجع قضائی؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
هرکدام ازمراجع مزایا ومعایبی دارند مثلا اجرای ثبت شما فقط اگر از صادرکننده اموالی شناسایی کنید میتونید توقیف کنید ولی ازطریق دادگاه علاوه برتوقیف اموال اگر ازصادرکننده اموالی کشف نشه میتونید درخواست زندانی کردنش روکنید ولی روندرسیدگی دراجرای ثبت کوتاه تراز دادگاه است

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

اگرمدیون مال داشته باشدثبت بهتراست وگرنه دادگاه که جلبم سرآخرمیدهدبهتراست
.بورکروسی دادگاه بیشتراست همانطورکه امتیازبیشتری برای شخص مفلس یامتواری بیشتراست