مشاوره حقوقی رایگان - وصول چک از طریق اجرای ثبت

آیا این موضوع صحت دارد که از اردیبهشت امسال تمامی اشخاصی که در پی مطالبه وجه چک هستند باید حتما ابتدا از طریق اداره اجرای ثبت چک را به اجرا بگذارند و بعد اگر شخص پرداخت نکرد و مالی یافت نشد از طریق دادگاه و شورا اقدام کنند؟ آیا اجباری است؟
و سوال دیگر آنکه می گویند 5 درصد از مبلغ چک را دارنده باید به اجرای ثبت بپردازد، چه مالی از شخص یافت شود و چه نشود باید بپردازد؟ و ایا از همان ابتدا باید بپردازد؟
درخواست نامه ای که به اجرای ثبت داده می شود، خود ثبت استعلام اموال و حساب بانکی را می گیرد؟ یا خودمان باید شماره حساب و ... بدهیم؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خیر الزامی وجودندارد که شما به اجرای ثبت مراجعه کنید شمامیتوانید ازطریق دادگاه یاشورای حل اختلاف حسب مورد باتوجه به صلاحیتشان شکایت کنید