مشاوره حقوقی رایگان - باسلام تبدیل وضعیت از قراردادی به پیمانی یا رسمی

باسلام برادر شهید هستم کارمند قرارداد انجام کار(معین) در اداره امور مالیاتی خواستم بدانم با توجه به قانون برنامه ششم توسعه و بند(ذ)ماده 78 خدمات رسانی به ایثارگران اگر به دیوان عدالت اداری شکایت کنم به من رای مثبت می دهند یا خیر خیلی ممنون اگر پاسخ بنده را بطور کامل بدهید.

پاسخ ها :

تبدیل وضعیت از قراردادی به رسمی تبدیل وضعیت از قراردادی به پیمانی