مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت از قراردادی به رسمی

با سلام بنده به عنوان فرزند رزمنده که پدرم هفت سال در مناطق عملیاتی درگیر و امنیتی اذر بایجان غربی مشغول به خدمت بوده ولی در جریان تبدیل وضعیت بنده به رسمی ابا توجه به گواهی خدمتی که از منابع انسانی و فرمانده کل نیروی انتظامی استان گرفته بودم ودر ان اشاره شده است که دوسوم خدمت در مناطق عملیاتی درگیر استان اذر بایجان غربی ، داوطلبانه جنگی حساب می شود ولی متاسفانه بعد از طی کلی مراحل اداری در سازمان امور اداری استخدامی قبول نکردند و برای بنده از صدور کد استخدامی سر باز زدن به بهانه تغییر بخشنامه ستاد کل نیر وهای مسلح مبنی بر جا به جایی مرزهای جنگی بعد از گذشت چند سال حالا گیر دادن به گواهی خدمتی. همه مدارک کامل هست من چکار کنم.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق بنیاد مورد را پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق بنیاد پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام چنین بخشنامه ای وجود ندارد در دیوان عدالت شکایت نمایید و نتیجه خواهید گرفت