مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت

سلام
پدر بنده معلم بازنشسته هستند از طرف معاونت سرمایه انسانی بسیج مستضعفین برای ایشان 65 ماه حضور در مناطق جنگی به صورت موظفی تایید شده است.
و در آن قید شده مشمول برخورداری از امتیازات سند راهبردی رزمندگان قرار می‌گیرد.که بوسیله این تاییدیه دو برادر بنده از خدمت سربازی معاف شده اند.
بنده نیز در پالایشگاه گاز به مدت 10 سال است که مشغول به کار می‌باشم. آیا تبدیل وضعیت از قراردادی به رسمی شامل حال من هم میشود.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله ولی برای تبدیل وضعیت استخدامی باید تمام شرایط مقرر در
قانون برنامه پنج ساله
پنجم توسعه را داشته باشید و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
باید مشمول کلیه شرایط باشید