مشاوره حقوقی رایگان - مشاغل سخت

باسلام
بنده از سال74تا86 به مدت 12سال و 2ماه دریک شرکت که سختی کار داشته مشغول بودم طبق مدارک حکمی و فیش های حقوقی موجود در تمام این سالها عنوان شغلی برای بنده ثبت شده
در سازمان تامین اجتماعی دنبال کردم پرونده مورد بررسی قرار گرفت فرمودند دوسال 81و82 که از قضا اواسط سالهای کارکردم هست از طرف شرکت عنوان شغلی بنده را کارگر ساده ثبت کرده ولی در فیش های حقوقی که نزد من موجود میباشد و قابل ارائه است مثل همه ی سالها با همان عنوان شغلی ثبت شده است
چون در این مورد شرکت مقصر بوده
به نظر شما مشکل با ارائه دادخواست به دیوان عدالت قابل پیگیری هست

پاسخ ها :

فاطمه باباپوررزکناری

سرکار خانم فاطمه باباپوررزکناری :

سلام بله اگر شرکت دولتی بوده ممکن است با پیگیری در دیوان عدالت اداری به انضمام مدارک لازم به عنوان دلیل و همچنین مدارک مورد نیازی که جهت ارائه به تامین اجتماعی نیازه بوده است ، بتوان روزنه ای ساخت