مشاوره حقوقی رایگان - کاربری عمومی از اراضی با کاربری مسکونی پیشنهادی روستایی

سلام علیکم
ایا بنیاد مسکن حق دارد در نقشه تفکیکی روستا، مالک را اجبار به دادن مقداری از زمینی که در کاربری مسکونی قرار دارد بعنوان کاربری عمومی نماید ؟ یعنی در واقع ادعا میکند شرط تایید نقشه تفکیکی ( یا تایید عدم مغایرت با طرح هادی ) را اختصاص 40 درصد از زمین بعنوان کاربری عمومی و سهم معابر عنوان مینماید. آیا قانون چنین اجازه ای به بنیاد مسکن داده است اگر داده بیزحمت ماده و مرجع تصویب را بفرمایید.

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. خیر. اگر چاره ای جز گرفتن زمین نداشته باشد، باید از طریق دادگاه اقدام کند و قیمت زمین را نقدا پرداخت نماید.