مشاوره حقوقی رایگان - كاربری زمينم مسكونی هست الان بنياد ميگه نصفش مزروعی هست نصفش نامشخص

سلام من سال ٩٢ يه زمين به مساحت ٢١٧ متر با كاربری مسكونی خريداری كردم و زمينم قولنامه اي بود و خودم شخصا اقدام به سند كردم و در سند قيد شده زمين داراي كاربري مسكوني ميباشد و سال ٩٥سندم صادر شد به نام خودم سال ٩٨ اقدام به پروانه كردم و دوباره سال ٩٨ تاييد كاربری گرفتم از رشت بعد طرح هادی اومد كه نصف زمينم تقريبا ١٠٨مترش تو طرح هستش و قراره جاده ١٢متری ايجاد بشه رفتم كه استعلام بگيرم كه چقد عقب نشينی دارم تو نامه ای از بنياد مسكن ذكر شده زمين كه ١٠٠مترش مونده نصف كاربری مزروعی داری و نصفی كاربري نا مشخص سوال من اينه من از كي شكايت كنم از فروشنده و يا از بنياد مسكن و ايا امكانش هست خسارت اون ١٠٠متر زمين كه تو طرح هادي جاده ميره بگيرم و اگه امكانش هست از كجا بگيرم ايا از فروشنده ميتونم شكايت كنم بابت كاربری نامشخص

پاسخ ها :

زمین با دو نوع کاربری کاربری مسکونی زمین کاربری مزروعی زمین کاربری مسکونی کاربری مزروعی کاربری زمین کاربری