مشاوره حقوقی رایگان - صلح پدر و فرزند

سلام وقت بخیر پدری صاحب زمین های آب و اجدادی هست و از همین زمینها که بخشی منابع ملی است دخترش 2500 متر تصرف میکند و طبق ماده 34 سند میگیرد. حال پدر و دختر صلح میکنند که پدر 2500 از زمین های خود را به دختر بدهد و دختر هم زمین خود را به برادرش بدهد و صلح انجام میشود. یک بند دیگر هم در صلح بوده و آن اینکه قرار بوده زمینی که پسر دارد هم به دختری دیگر داده شود. که بعد مدتی کوتاه مشخص میگردد زمین پسر مشکل قانونی داشته و فاقد ارزش است از طرفی اختلافاتی بین پدر و پسر شکل میگیرد و پدر با توجه به اینکه خودش 2500 زمین به دختر خود داده بود تصمیم میگیرد خودش زمین دختر را بردارد و دیگر به پسر ندهد لذا بنا به دلایل متعدد و نیاز مالی پشیمان میشود و زمین مورد نظر را نیز میفروشد .آیا پسر میتواند در آینده ادعا کند زمین مال اوست و پدر چه راهی دارد ؟؟؟

پاسخ ها :

محبوبه پاک طینت سئیج

محبوبه پاک طینت سئیج :

ظاهرا درصلحنامه امده درصورتی زمین دختر اولی به برادر داده شودکه برادر هم زمین خودرا به خواهر دیگر بدهد که از قضا زمین پسر فاقد ارزش درامده است پس قسمتی از صلحنامه قابلیت اجرا نداردوموضوعیت ندارداظهار نظر درخصوص ابطال این صلحنامه بایستی صلحنامه را ملاحظه کرد