مشاوره حقوقی رایگان - صلح مجدد زمین صلح شده

با سلام
پدرم 3 سال قبل زمینی را به برادرم صلح کرده و پدرم در سال جاری مجددا همان زمین را به من صلح کرده . آیا پدرم مرتکب جرم واگذاری مال غیر شده است؟

پاسخ ها :

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام ممکن است پدر شما صلحنامه قبلی را فسخ (در صورت داشتن حق فسخ) و قرارداد جدیدی با شما منعقد کرده باشد؛ در غیر این صورت بله ایشان مرتکب جرم شده اند.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر صلح عمری باشد ؛عقد صلح عمری یک عقد لازم می باشد و طرفین نمی توانند بی دلیل آن را فسخ نمایند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد قرارداد اولیه دارد
گاها آری، مرتکب جرم می‌شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله فروش مال غیر کرده است.
شما مالک هستید و کسی نمی تواند مدعی حقی باشد.
شما می توانید مال خود را در تصرف خود داشته باشید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر صلح عمری بوده امکان فسخ ان به راحتی نیست و باید بررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
باید مفاد صلح نامه مورد مداقه قرار گیرد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که قرارداد قبلی را فسخ نکرده باشند متاسفانه بله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
مالک برادر شما میباشد مگر قرارداد صلح اول فسخ یا اقاله شده باشد