مشاوره حقوقی رایگان - تسهیلات فرزند رزمنده

آیا تسهیلات یک مقطع بالاتر، معافیت مالیات و حق بیمه شامل فرزند رزمنده با 50 ماه جبهه داوطلبانه میشود یا خیر؟ درهرصورت لطفا امتیازات این دسته افراد شاغل را بیان بفرمایید.
2-آیا همسر رزمنده متوفی که هیچ منبع درآمدی ندارد و تحت پوشش کمیته امداد است می تواند پیگیر دریافت حداقل معیشت مصوب برنامه ششم گردد؟ در صورت پاسخ بلی از کجا اقدام نماید؟
سپاس

پاسخ ها :

تسهیلات فرزندان رزمندگان فرزندان رزمندگان