مشاوره حقوقی رایگان - اجتماع و تبانی علیه اعراض

ضمن عرض ادب. شخصی برای یک یا دو بار مزاحم تلفنی خانواده ای شده البته طبق سی دی مکالمه حرف بدی هم نزده فقط در مورد داماد آن خانواده تحقیقات اخلاقی کرده و عنوان کرده که داماد شما به خواستگاری من آمده. حالا بعداز گذشت مدتی از موضوع صاحب خط تلفن با مراجعه به پزشک قانونی و طرح شکایت عنوان نموده که به واسطه این تلفن آزار روحی دیده و از مخاطب شکایت کرده که به دلیل عدم دسترسی به مخاطب که بعد از مرحله دادرسی مقیم خارج از کشور شده و در ایران نیست. از بنده و پدرم به دلیل ارتباط تلفنی با شخص متهم شکایت کرده و عنوان نموده که ما ایشان رو تحریک کردیم عنوان جرم هم که اجتماع و تبانی علیه اعراض هست که ما به دادسرا رفتیم و عنوان بی اطلاعی از موضوع کردیم. گفتن که پرینت تلفن شما نشون میده که با این خانم در ارتباط بودید که جواب دادم شماره های موجود در پرینت در تاریخ های بعد از اعلام شکایت مزاحمت تلفنی و ... بوده و من اگر میخواستم به مزاحم تلفنی خط و خطوط بدم و اونا تحریک کنم قبل از جرم این کار باید میشد و بعد از شکایت چند بار این خانم تماس گرفت و در خصوص این موضوع صحبت کرد و گفت که به من مراجعه کردن و اسم شما را هم آوردن که من را تحریک کردی در صورتی که من شمارو نمیشناسم و من فقط قصد تحقیقات را داشتم و به این خانواده بسیار محترمانه زنگ زدم و.....حالا بفرمایید که چیکار کنم قراره چی بشه ؟ استرس دارم شدیدا در حال آمادگی برای آزمون وکالت هستم و مطمئنم که شماهم این روزای پر تنش رو داشتید که قبل از هر چیزی آرامش میخواید. پس خواهشا اگه احساس همزاد پنداری مشترک دارید راهنماییم کنید مثل یه دوست یا همکار خدا واستون خوب بخواد. سپاسگذارم

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
شما با استناد به عدم ادله کافی برای احراز اتهام انتسابی و اصل برائت درخواست صدور منع تعقیب ازبازپرس نمایید