مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر تادیه چک و نحوه رسیدگی دادگاه به دعوای خسارت تاخیر تادیه چک

سلام . من تیر ماه سال 95 چکی را به مبلغ 3 میلیون ریال از شخصی در زاهدان دریافت کردم که پاس نشد. همان زمان رفتم شورا و اقدام به شکایت کردم حدودا شش ماه زمان برد تا من حکم جلب و مسدود کردن تعدادی از حسابها و حکم توقیف اموال و خودرو را گرفتم ولی (( چون در آن شهر زندگی نمیکردم و این شخص بنده را تهدید به اسید ریختن بر روی صورتم کرده بود که برای این موضوع هم پرونده تشکیل دادم ولی چون شاهدم هم کتک خورده بود و ترسید و حرفشو پس گرفت به جایی نرسید )) بنده پیگیر نشدم دیگه .
از طرف این شخص در ماه گذشته دو بار تماس گرفتن که بیا رضایت بده با تهدید . من در شهر محل زندگی خودم به اجرای احکام رفتم ولی گفتند برای محاسبه تاخیر باید برم زاهدان که من هم نمیتونم برم . در چندتا سایت محاسبه زدم مبلغ ها با هم متفاوت بودند سول من اینه .
1- یک اینکه مبلغ واقعی تاخیر رو میخوام بدونم چون نمیتونم برم زاهدان و دادگاه اینجا جوابی نمیدن حتی محاسبه هم نمیکنن
2- اگه این اقا نرفت دادگاه که به حساب اجرای احکام پول رو بریزه و اگر پول رو به حساب من ریخت من چطوری رضایت بدم
3- و اگه بازم پول رو نداد از طریق دفتر خدمات قضایی چجوری پیگیر پروندم بشم مثل اینکه رای صادر شده به صورت غیابی.

گرچه اینا پول نمیدن متاسفانه خیلی شیاد هستن پدرم زاهدان پیمانکار بود و دچار حادثه شد و صاحب خونه بعد از اینکه پدرم محجور شد پول رهن منزل پدرم رو از 15 میلیون به 10 میلیون نقد ، 3 میلیون چک و 2 میلیون هم بالا کشیدن و کلی اذیت و آزار کردن. ممنون میدونم نصف حرفام ربطی به سوالم نداشت ولی باید میگفتم. در حال حاضر من قیم پدرم هستم و چک حامل است.

پاسخ ها :

زهرا  تقی لو

زهرا تقی لو:

استان :

باسلام واحترام
ارزش مالی پرونده درحدسه میلیون ریال ،برای پیگیری ودوندگی اداری قابل ملاحظه نیست
درصورت پرداخت بدهی ازسوی متهم ،جناب عالی بارجوع به شعبه رضایت خودراکتبا اعلام نمایید.
مبلغ خسارت تاخیر براساس نرخ تورم بانک مرکزی است که نیازبه کارشناسی داردوزمان اجرای حکم به محکوم علیه ابلاغ می شود
صودراحکام وابلاغیه درسامانه ثناویا دفاتر خدمات بادادن مشخصات شخصی وپرونده قابل پیگیری است