مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل در پیش پرداخت مهریه

با سلام و وقت بخیر خدمت شما عزیزان پسرم محکوم به پرداخت 114عدد سکه شده و اعسار زد و قاضی محترم مهریه همسرش را قسطی کردن با توجه به اینکه پسرم از ناحیه پا مشکل داره و نمیتونه کار کنه، میخواد تعدیل بزنه، سوالم این است تا چند روز دیگه زمان پرداخت پیش قسط مهریه رسیده، آیا ممکن در وقت رسیدگی برای تعدیل پسرم را جلب کنند؟ یا باید صبر کنند تا رسیدگی پرونده تمام شود بعد حکم جلب بگیرن؟ لطفا کمکم کنید خیلی نگرانم.. ممنونم ... از اراک

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام در وقت رسیدگی خیر . مگر از قبل ، حکم جلب ایشان صادر شده باشد
موفق باشید