مشاوره حقوقی رایگان - فتق حین کار

سلام وقت بخیر.
من پارسال رفتم شرکت به عنوان راننده استخدام شدم و 3ماه بیمه ام نکرد تا سال بعد بیمه کرد. از بنده به عنوان خالی کردن بار 20تن یا 15تن استفاده میکرد.
و این که به علت سنگین کار دچار بیماری فتق و واریکوسل هر دو طرف شدم که جراحی کردم و پرونده دارم الان بعد از 4ماه به من گفته دیگه نیا میتونم شکایت کنم و ازشون خسارت و دیه بگیرم ممنونم باتشکر.
و این که حقوق یک راننده با حقوق کارگر ساده فرق داره؟
اگر فرق داره میزانشو بهم لطفاً بگین ممنون

پاسخ ها :

محمدرضا شیدایی

محمدرضا شیدایی :

استان :

سلام، بله امکان دریافت خسارت و دیه در صورتیکه ناشی از کار مربوط باشه،وجود داره
بنظر با توجه به قراردادتون و قانون کار ،حقوق بهتون تعلق میگیره